Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Левица – Кочани: Левица поднесе иницијатива за донесување краткорочен акциски план за заштита на амбиентниот воздух во општина Кочани

На денешната седница од страна на членот на Левица во Советот на општина Кочани беше поднесена иницијатива за донесување краткорочен акционен план за заштита...

Левица – Кочани: СДСМ во Кочани одби референдум за изградба на хидроцентрала на Мала Река

Откако неколку месеци наназад локалната власт манипулира со јавноста, конечно паднаа маските. Имено, советниците од владејачкото мнозинство претходно со згрозеност и резигнација ја отфрлаа...

Последни објави