Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Левица – Центар: Советот во Општина Центар е блокиран без избор на Претседател на Совет

    Почитувани жители на Општина Центар, Левица за прв пат е претставена во Советот на општината и тоа со тројца советници. Како одговорна партија, уште од...

    Последни објави