Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

(Видео) Левица – Велес: Општина Велес планира нови 34 вработувања за партиски војници

Коалицијата ДПМНЕ-ДУИ на последната седница на Советот на Општина Велес изгласа одлука во која се предвидува нови 34 вработувања, со единствен изговор зголемен обем...

Советниците од Левица ќе бараат одговорност за рушењето на Работнички Универзитет

Почитувани сограѓани, би сакале да ве известиме дека денес советниците од Левица побараа од одделението за урбанизам да се достават следните документи за објектот...

(Видео) Левица – Велес: ЈКП Дервен со приватна агенција за вработување склучиле договор во вредност од над 9 милиони денари

„Почитувани сограѓани, Јавното комунално претпријатие Дервен, иако работи со финансиска загуба според последниот доставен финансиски извештај, сепак може да обезбеди над 9 милиони денари за...

Поднесена декларација до Општина Велес по повод 80 години од штрајкот на велешките гимназијалци

Почитувани, Советниците на политичката партија Левица, по повод 80 години од штрајкот на велешките гимназијалци поднесоа декларација во која се бара денот 14 март да...

Последни објави