Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Нема сила што може да ги натера општинските советници да потпишат заклетва со „северна“ – бидејќи оваа придавка не постои во законскиот текст

Во врска со спроведениот илегален инспекциски надзор од страна на Државниот инспекторат за локална самоуправа во македонските општини каде заклетвите, т.е. свечените изјави на...

Последни објави