Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

11-та седница на Советот на Општина Карпош: Советниците на Левица во Општина Карпош против трендот на бетонизација

Другари и другарки, Ве известуваме дека на 11 – та седница на Советот на Општина Карпош која ќе се одржи во петок (01.07.2022 година), на...

Левица – Богданци: Одбиен годишниот извештај за работењето на ЈП „Комунална Чистота” од страна на советот

На последната седница на Советот на Општина Богданци, која се одржа на крајот на април, јавно достапниот записник од одржаната седница внесува сомнеж дека Извештајот...

Последни објави