Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Нефункционалната и разнебитена македонска држава е директен производ на Охридскиот рамковен договор

    Охридскиот рамковен „Договор“ (ОРД) го постави темелот за разнебитување на македонската држава. 20 години после неговото потпишување и сите општествено-политички промени кои се случија...

    Последни објави