Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Левица – Кочани: Оризопроизводителите повторно излегуваат на протести

Соочени со тешката финансиска состојба предизвикана од ниските откупни цени на познатиот кочански ориз, од секојдневните зголемувања на цените на репроматеријалите, на ѓубривата како...

Левица – Кочани: Оризопроизводителите пред колапс поради погрешните политики во земјоделието

Погрешните политики кои се водат во областа на земјоделието, долги години наназад, чекор по чекор ги доведоа земјоделците до состојба на очај и безизлез. Политиките...

Последни објави