Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Советниците на Левица ширум Македонија поднесоа иницијативи за бесплатни градинки

Години наназад Македонија се соочува со економска криза, која се продлабочи со избивањето на здравствената и енергетската криза, а оваа година доживува ескалација и...

Последни објави