Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  (Видео) Крмов: Пописот е фалсификат и фингиран

  „Овој процес не беше ништо, освен една политичка операција изведена под палката на ДУИ, а одобрена од СДСМ. Имавме многу говори и гостувања по...

  Левица – Кичево: Самоволието на директорот Мазлам Османи го деградира делото на „Кочо Рацин”

  Во Националната Установа Центар за Култура „Кочо Рацин“ - Кичево, директорот Мазлам Османи континуирано врши злоупотреба на службата и овластувањата како раководно лице –...

  Македонското МНР и Османи не ги застапуваат ниту позициите на македонскиот народ, ниту на републиката!

  Суверенитетот во надворешната политика Република Македонија одмана го има изгубено. Претставниците избрани од народот застапуваат интереси на туѓи амбасади, држави, или унии, но, не...

  Се попишуваат и оние кои немаат државјанства – политичката и манипулативната намера со пописот потврдени и од самите владини функционери

  Додека владините функционери именувани од страна на СДСМ, на чело со директорот на Државниот завод за статистика (ДЗС), ја убедуваат јавноста дека пописот е...

  Последни објави