Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Осми март: Класна еманципација за надминување на суровата релност во која се наоѓа жената работничка

    „Историјата на сите досегашни општества е историја на класни борби.“ Карл Маркс   Епохата на капиталистичкото општество генерално се одликува со спротивставените интереси на две класи -...

    Последни објави