Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Кочански началник со викендичка во заштитената Осоговија спремен да го дочека Законот за легализација на дивоградби

РЕАКЦИЈА ДО ЈАВНОСТ По долги години заложби, Осоговијата беше прогласена за заштитено подрачје со петти степен на заштита. Но, само на хартија, на терен е...

Последни објави