Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Власта со европско знаме ќе ја претвори Македонија во депонија на европски отпад

Откако Владата на СДСМ доби ново вето, додека ветуваше дека државното име е последна пречка за ЕУ, единствена европска вредност што ја покажува е...

Последни објави