Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Повторни отпуштања во Свети Николе – 180 текстилни работници оставени на улица

    Поранешниот пратеник од СДСМ Ангел Димитров, актуелен претседател на Организацијата на работавачи, директор на светиниколската конфекција „Мода“ кој минатиот месец го прекина работниот однос...

    Последни објави