Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Јавно обелоденување на имињата на македонските граѓани кое се дел од аферата „Панама-документи“

    Со откривањето на аферата наречена „Панама-документи“ протекоа податоци за користење на „оф-шор“ сметки за изнесување на огромни суми пари од страна на разни светски моќници. Минатата...

    Последни објави