Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Битола лидер по бројот на заболени

    Битола останува сама на тронот со значително зголемен број на заболени од Ковид 19 во однос од другите градови. Покрај убедувањата од страна на...

    Последни објави