Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Солидарност со жителите на Париз и Бејрут

    Изразуваме сочувство и солидарност со Парижани и жителите на Бејрут и сите кои страдаа во вчерашните терористички напади во овие две земји. Коренот на ваквите...

    Последни објави