Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  Хаос во ЈП „Градски Паркинг – Тетово“: Нема плати, вработените оставени на немилоста на локалните власти

  Во тетовската општина јавните претпријатија се пренатрупани со долгови. Меѓу најпопуларните, е случајот со Јавното претпријатие "Градски паркинг - Тетово“. Работата на ова претпријатие уште...

  Левица – Тетово: Училишниот двор од ОУ “Лирија” претворен во паркинг

  Тетовчани се загрижени од автомобилите паркирани во дворот на основното училиште „Лирија“ во Тетово. Тие велат дека ако можат со возилата и во училиштето...

  Ветуваа монтажни паркиралишта со најмалку 300 паркинг места, а поставија рампи за наплата!

  Градоначалникот на Општина Свети Николе, Сашо Велковски, во својата предизборна програма вети најмалку 300 нови паркинг места, кои ќе бидат обезбедени со монтажни паркиралишта...

  Последни објави