Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Левица – Кавадарци: Наместо паркови, добиваме паркинзи

Иако ЈП Паркинг Кавадарци тоне, а Советот на Општина Кавадарци непрестајно го помага со субвенции, жителите на Кавадарци реално не чувствуваат некоја позитивна промена...

Последни објави