Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Покана за прес – Поднесување предлог за измена на Законот за политички партии

    Во вторник, 17 ноември, во 12.30 часот ЛЕВИЦА ќе поднесе предлог за измена на Законот за политички партии до Собранието на Република Македонија. Со предлог...

    Последни објави