Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  Ни под уставно име!

  Левица за НАТО Дваесеттина години сме под константна проНАТО пропаганда. Кај граѓаните се наметна и расшири убедување дека ако Македонија не влезе во НАТО државата...

  Зошто Левица е различна од другите партии?

  1Левица е единствената партија што отворено стои зад интересите на обичниот човек, на работниците, сиромашните и обесправените. „Сите партии не чинат“. „Сите се исти“....

  Собравме 1.000 потписи! Ги поднесуваме документите за регистрација на суд!

  Во понеделник, 8 февруари, во 11.30 часот Левица ќе одржи прес конференција пред Основниот суд 2 по повод поднесувањето на документите за своја регистрација...

  Какви синдикати ни се потребни?

  Најубавите денови се: Деновите кои сеуште не сме ги доживеале. (Назим Хикмет) Во една класична социолошка дефиниција синдикат е организација на работници која се залага за...

  Одговори на прашањата од блогерот Киберкотле

  Блогерот Киберкотле пред некој ден нè поздрави и ни постави неколку прашања. Неговиот текст може да се прочита на следниот линк. Уште еднаш му...

  Последни објави