Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Предизборни привремени вработувања во Општина Делчево – наместо лиценца и стручност, емпатија е основен услов

Општина Делчево упатува Јавен повик до сите невработени лица да се вклучат во Програмата за Општинско - корисна работа за проектите „Грижа за стари...

Масовни предизборни вработувања во училиштата во Гевгелија

Вчера на 26 јули, во екот на годишните одмори, излегоа огласи за вработување на наставен кадар во училиштата во Општина Гевгелија, оглас кој трае...

Левица – Делчево: Привремените вработувања во општинската администрација во Општина Делчево бележат драстичен пораст последните 2 години

Земајќи ги во предвид статистичките податоци содржани во Завршната сметка на Буџетот на Општина Делчево за 2020 година и Кварталниот извештај за 2021 година...

Општина Демир Хисар продолжува со партиските вработувања на наместени огласи за работа!?

И покрај тоа што општината е пренатрупана со работници, локалната власт во општина Демир Хисар не запира со партиски вработувања. Овој пат станува збор...

Последни објави