Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Реакција на најавениот нов закон за пасишта од министерот за земјоделие, Љупчо Николовски

Деновиве староновиот министер за земјоделство Љупчо Николовски активно промовира по медиумите донесување на нов закон за пасишта бидејќи постоечкиот е стар и е во...

Последни објави