Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Власта на СДСМ и ДУИ гласа против подобрување на социо-економската положба на работниците

Поднесените предлог-закони од страна на пратениците на Левица, кои беа апсолутно во насока на усвојување на добрите европски практики, несомнено ќе ја подобреа општата...

(Видео) На иницијатива на Левица ќе се намалуваат патарините

Пратениците од Левица повторно први излегоа во пресрет на граѓаните во овој период на економска криза и поднесоа предлог на закон со кој ќе...

Уставниот суд ја одби иницијативата на Левица за противзаконско исплаќање трошоци за патарина

Уставните судии повторно покажаа дека не дејствуваат во корист на граѓаните, демократијата и владеењето на правото. Имено, истите одлучија, воопшто да не поведат постапка...

Апасиев: Кој е законскиот основ за исплата на патарини на пратеник?

Иако, согласно закон и деловник, кога пратеник ќе побара информација од Службата, истата треба да му биде доставена за три работни дена - еве,...

Последни објави