Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Кирил Пецаков – Градоначалникот на Охрид додека бил Пратеник за 12 месеци потрошил 151.880 денари за патни трошоци

Наместо неконтролираното трошење на народни пари за патувања со приватни шофери и луксузни автомобили, сакаме да го потсетиме градоначалникот дека и редовниот автобуски превоз...

Левица Богданци: Пратеничката Драгица Ѓавочанова од СДС наплатила 645 477 денари за патни трошоци од почетокот на нејзиниот мандат

Пратеничката Драгица Ѓавочанова за нејзиниот тригодишен мандат наплатила 645,477.00 денари за патни трошоци, покрај нејзината пратеничка плата што изнесува над 100,000.00 денари. ️Овој факт, ја...

Последни објави