Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Власта и опозицијата сложно го одбија предлогот на Левица за намалување на патните трошоци на пратениците

    Предлог законот за изменување и дополнување на Законот за пратениците, поднесени уште во април месец од страна на Политичката Партија Левица, пратениците одбија да...

    Последни објави