Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  Власта и опозицијата сложно го одбија предлогот на Левица за намалување на патните трошоци на пратениците

  Предлог законот за изменување и дополнување на Законот за пратениците, поднесени уште во април месец од страна на Политичката Партија Левица, пратениците одбија да...

  Левица – Прилеп: Сработиле или не, патните трошоци редовно ги прокнижуваат и ги нараснуваат со секој изминат квартал

  Минатите предвремени избори СДСМ, излезе со ветување за укинување на надоместокот за патни трошоци. Ова бомбастично ветување никогаш не се оствари, а следуваше после...

  (Видео) Апасиев: Предлагаме патните трошоци на пратениците да се намалат четирикратно

  Прес конференција на пратеникот Димитар Апасиев, по повод поднесениот Предлог-закон за изменување на Законот за пратеници од страна на Левица, а со кој се...

  Левица поднесе предлог-закон за драстично намалување на патните трошоци на пратениците

  Пратениците на Левица, Димитар Апасиев и Борислав Крмов, до собранискиот спикер поднесоа Предлог-закон за изменување на Законот за пратениците, во делот на патните трошоци. Со...

  Апасиев: Кој е законскиот основ за исплата на патарини на пратеник?

  Иако, согласно закон и деловник, кога пратеник ќе побара информација од Службата, истата треба да му биде доставена за три работни дена - еве,...

  Во Топ 10 пратеници со најмногу наплатени трошоци и Соња Михаиловска, за 5 месеци добила 3.298 евра!

  Пратеничката на СДСМ од Делчево, Соња Михаиловска, се најде на листата во ТОП 10 пратеници со најмногу исплатени парични средства на име патни трошоци....

  Последни објави