Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Иако жетвата на пченицата е при крај, откупни цени со мелничарите не се договорени

На крајот на овогодишната жетва на пченицата, земјоделците се одлучуваат да ја складираат пченицата и да не ја предаваат на мелничарите. Цената која им...

Последни објави