Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Левица поднесе кривична пријава против сопственикот на печатницата „Софија“ – Богданци која печатеше лажни флаери од име на Партијата

      Денес (среда, 3 ноември 2021 година), Правниот сектор на Политичката партија Левица, до Основното јавно обвинителство - Скопје поднесе кривична пријава за сторено кривично...

    Последни објави