Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    ЛО Прилеп: Општинските власти години наназад со милионски суми го ограбуваат народот

    За десетина години, Општина Прилеп е „легално ограбена“ скоро 12 МИЛИОНИ евра со тендери дадени на само неколку „блиски“ приватници за патна инфраструктура, или...

    Последни објави