Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Усогласувањето на пензиите го продлабочува социјалниот јаз особено во услови на пандемија и инфлација

    Министерството за труд и социјална политика најави јануарско покачување на пензиите од 2,9%, според процентот на порастот на индексот на трошоците на живот. Согласно Законот...

    Последни објави