Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Во предизборие Шилегов реконструира веќе реконструиран дел од кејот на Вардар

Tрадиционално, пред избори Скопје се претвора во огромна градежна парцела, каде што скопските градоначалници меѓусебно се натпреваруваат кој ќе раскопа повеќе улици во обид...

Време е овој град да си ги врати вредностите кои ги поседуваше!

Денес на прес конференција Левица официјално го поддржа независниот кандидат за градоначалник на Град Скопје, Петар Георгиевски - Камиказа. Време е овој град да си...

Последни објави