Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Време е овој град да си ги врати вредностите кои ги поседуваше!

Денес на прес конференција Левица официјално го поддржа независниот кандидат за градоначалник на Град Скопје, Петар Георгиевски - Камиказа. Време е овој град да си...

Последни објави