Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

(Видео) Борислав Крмов за предлог-решението на Владата за минимална плата

„Законот за минимална плата ССМ го достави до Собранието на 17 декември, кој Левица потоа го поднесе. Владата да имаше волја, ќе го донесеше...

Поддршка за иницијативата пратениците да ја донираат својата прва плата

Левица силно ја поддржува иницијативата сите 120 пратеници во Собранието да ја донираат својата прва пратеничка плата за решавање на конкретни горливи проблеми во...

Покана за прес – УЈП да не затајува податоци за највисоките приходи

Во четврток, 26 ноември, во 12.30 часот Иницијативниот одбор на „Левица“ ќе одржи прес конференција пред Генералната дирекција на Управата за јавни приходи, која...

Последни објави