Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Покана за прес – Формирање на „ЛЕВИЦА“

    Во сабота, 14 ноември, со почеток во 11 часот во Жена Парк, наспроти Собранието на Република Македонија ќе се одржи прес конференција на која...

    Последни објави