Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  Левица – Охрид: Десет години по ред иста фирма го добива тендерот за украсување

  Недозволиво и неоправдано е 2.000 евра општински пари од граѓаните да одат само за поставување на новогодишната елка. Фирмата избрана за оваа зделка е...

  Левица – Град Скопје: Прифатени пет амандмани на советниците на Левица на трета седница на Град Скопје

  На вчерашната, трета седница на Град Скопје, по 13 часовна расправа, се изгласа Буџетот на Град Скопје за следната година. На седницата беа прифатени и...

  Левица – Кочани: Левица поднесе иницијатива за донесување краткорочен акциски план за заштита на амбиентниот воздух во општина Кочани

  На денешната седница од страна на членот на Левица во Советот на општина Кочани беше поднесена иницијатива за донесување краткорочен акционен план за заштита...

  Управниот инспекторат ја казни собраниската архива по претставка од пратениците на Левица

  Државниот управен инспекторат, постапувајќи по претставка за вонреден инспекциски надзор поднесена од пратениците Апасиев и Крмов, утврди недоследности во работењето на Архивата на Собранието...

  Левица – Битола: Предвидена реализација на проект-предлози од Левица со усвојување на програмата за работа на Општина Битола

  По завршувањето на четвртата седница на Советот на Општина Битола, ги резимираме активностите на локалниот огранок на Левица-Битола. Со усвојување на програмите за работа...

  Хаос во ЈП „Градски Паркинг – Тетово“: Нема плати, вработените оставени на немилоста на локалните власти

  Во тетовската општина јавните претпријатија се пренатрупани со долгови. Меѓу најпопуларните, е случајот со Јавното претпријатие "Градски паркинг - Тетово“. Работата на ова претпријатие уште...

  Последни објави