Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Нелегалниот попис создаде дополнителни проблеми при државните вработувања

Министерството за информатичко општество и администрација ја презентираше новата верзија на веб алатката преку која електронски се врши распределбата на планираните нови вработувања, согласно...

(Видео) Апасиев: Секогаш кога СДС е на власт се случува „косоваризација“ на Македонија

„Овој процес се случува преку вештачки демографски инжинеринг. Во 90-тите, при сукцесија од СФРЈ, 61.000 лице доби државјанство по тој закон. Следно, ДУИ во 2004...

(Видео) Апасиев: Одбран е комбинираниот модел за попис поради најлесно манипулирање

"Во светот има четири модели за попис, и додека нема унифициран европски модел за попис тие тоа го шверцуваа со европско знаменце, а за...

(Видео) Димитар Апасиев: Тие што го бојкотираа пописот се најпрогресивниот дел од народот

„Нас ни треба македонска платформа, без оглед кој е на власт, да се дефинира дека нема менување на државните инсигнии (знаме, химна). И пописот е...

(Видео) Крмов: Пописот е фалсификат и фингиран

„Овој процес не беше ништо, освен една политичка операција изведена под палката на ДУИ, а одобрена од СДСМ. Имавме многу говори и гостувања по...

Крмов: Пописот не е статистички процес – туку чисто политички процес

Пописот не е статистички процес - туку чисто политички процес! Тоа се гледа од тоа што, ПРВ ПАТ Методологијата за попис излезе како подзаконски...

Последни објави