Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Нелегалниот попис создаде дополнителни проблеми при државните вработувања

Министерството за информатичко општество и администрација ја презентираше новата верзија на веб алатката преку која електронски се врши распределбата на планираните нови вработувања, согласно...

Апасиев во Само Вистина – Цело видео

Димитар Апасиев во Само Вистина - целосно видео, за оние на кои им снема струја!   #НеОтворамВрата   https://www.youtube.com/watch?v=aCqz5L2WBbs

Последни објави