Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

(Видео) Левица – Прилеп: После секој пороен дожд, нови ветувања

Околу 6.5 милиони евра потрошени на јавни набавки од страна на ЈКП „ Водовод и Канализација “ - Прилеп во последните неколку години, 700...

Левица – Гази Баба: Ова треба да е канализациска инфраструктура во 21-ви век?

Дали според градоначалникот Борис Георгиевски, ова треба да е канализациска инфраструктура што ги задоволува потребите на граѓаните во 21-ви век? До кога на жителите на...

Само монструми можат да наредат уривање на парк во ситуација на поплави

Левица остро го осудува обидот на општина Карпош да продолжи со уривањето на паркот во Тафталиџе. Сметаме дека само монструми без емоции и памет...

Предлог мерки на Левица за санирање на последиците од поплавите

Поради трагичната ситуација во погодените области од невремето, неснаодливоста на државните органи и трагикомичната глетка во која претседател на една партија како во реално...

Последни објави