Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Зградата на главната пошта е еден од седумте најзагрозени споменици во Европа за 2021 година

    Безидејноста на власта се наѕира на секој чекор. Не само што не е способна да го зачува она кое веќе е изградено, туку дополнително...

    Последни објави