Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Собравме 1.000 потписи! Ги поднесуваме документите за регистрација на суд!

    Во понеделник, 8 февруари, во 11.30 часот Левица ќе одржи прес конференција пред Основниот суд 2 по повод поднесувањето на документите за своја регистрација...

    Последни објави