Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Наезда на комарци во Гевгелија, а заштита од локалната власт – никаква

    Пред неколку години, тигрестиот комарец (Aedes albopictus) кој е еден од најинвазивните видови комарци и потекнува од Азија, од 2016 година почна да се...

    Последни објави