Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

ЛО Левица – Демир Хисар достави барање до градоначалникот Стојановски

ЛО Левица - Демир Хисар достави барање до градоначалникот Стојановски да се фати за работа и да ги активира сите расположливи сретства за минимализирање...

Општина Богданци оставена на милост и немилост од пожарни катастрофи – директен виновник е сегашниот градоначалник Шапов

Со одлука на Совет, за време на сегашниот градоначалник Шапов, како Претседател на Совет на Општина Богдаци во претходниот мандат во договор со ДПМНЕ, се...

Кочани во пламенот на пеколно неодговорната власт

Над десет пожари пламнаа на територија на Македонија вчера. Најдраматично беше во Кочани каде што пламенот проголта повеќе куќи, лозја, стопански објекти и површина...

Последни објави