Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Охридската противпожарна служба нема капацитети да се справи со предизвиците

    Додека деновиве сведочиме од какво значење за безбедноста е подготвеноста на противпожарните капацитети, противпожарната служба во Охрид е во разочарувачка состојба. Загрижувачки се состојбите...

    Последни објави