Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

(Видео) Апасиев: Со кршење на процедурата се саботира Левица да поставува пратенички прашања

„Покрај тоа што ние сме Парламент и парламентарна демократија којашто најретко има пратенички прашања, од 18 месеци, 12 систематски не свикувате пратенички прашања. Од...

По поднесената кривична пријава од Левица, седниците за пратеничките прашања се враќаат во Собранието

Претседателот на Собранието, Талат Џафери, по пауза од една година се одлучи да свика посебна собраниска седница за пратенички прашања. Свикувањето на оваа седница...

(Видео) Апасиев: Владеачката партија го узурпира правото на поставување пратенички прашања на опозицијата

Процедурално обраќање на пратеникот Димитар Апасиев, во однос на одземањето на можноста за поставување на пратенички прашања на опозицијата од страна на владеачката партија,...

Последни објави