Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  Уставниот суд ја одби иницијативата на Левица за противзаконско исплаќање трошоци за патарина

  Уставните судии повторно покажаа дека не дејствуваат во корист на граѓаните, демократијата и владеењето на правото. Имено, истите одлучија, воопшто да не поведат постапка...

  (Видео) Апасиев: Предлагаме патните трошоци на пратениците да се намалат четирикратно

  Прес конференција на пратеникот Димитар Апасиев, по повод поднесениот Предлог-закон за изменување на Законот за пратеници од страна на Левица, а со кој се...

  Последни објави