Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Со сите алтернативи треба да играме – во ЕУ само како Македонци

(Изјава на Претседателот на Левица, проф. Д-р Димитар Апасиев) „Преговорите со ЕУ не треба да се прекинат, меѓутоа треба да влеземе во ЕУ како Македонци....

Со усвоените амандмани ЕУ го поддржа шовинизмот на Бугарија

На 19-ти мај, Европскиот парламент со 508 гласа ЗА и 56 ПРОТИВ го изгласаа Извештајот за напредокот на Македонија на известувачот и бугарскиот европратеник,...

Последни објави