Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Заедничкото решение е најава за ново сериозно загрозување на македонската државност – преговорите со Бугарија мора итно да прекинат!

Во пресрет на состанокот на Советот на ЕУ, каде ќе се одлучува за стартот на преговорите на Македонија и Албанија со ЕУ, на чиј...

Последни објави