Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Денес, советниците на Левица ширум Републиката, побараа пренос на седниците на советите во живо

Денес, советниците на Левица ширум Републиката, побараа пренос на седниците на советите ВО ЖИВО – нешто што е во законската одредба, со цел граѓаните...

Последни објави