Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Поради страв од пресрет со тутунарите на влез во Прилеп, долетаа со хеликоптер

    Додека народот ги крши своите возила и гине по регионалниот пат, кој пред неколку години требаше да биде нов автопат, Заев и Венко летаат...

    Последни објави