Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  Приватните лаборатории оствариле енормен приход од речиси 10 милиони евра

  Минатата година ќе остане позната како катастрофално тешка година и тоа, не само поради глобалната здравствена криза што ја предизвика корона пандемијата, туку и...

  (Видео) Апасиев за законот на Филипче – сиромашните ќе умираат, богатите ќе се лечат

  Овој закон е издејствуван под притисок на јавноста и конкретно под притисок на Левица, затоа што неколку дена пред овој закон да биде поднесен,...

  Последни објави